Användarvillkor

Återbetalningspolicy

Du har rätt att ångra ditt köp utan att ange något särskilt skäl inom 14 dagar från att du mottagit din vara. 

Som prenumerant önskar vi att du returnerar din vara snarast möjligt efter att du åberopat ångerrätten. Detta gäller förutsatt att produkterna i boxen och produktförpackningen är i nyskick, oskadade och med originalförpackning.

Om du ångrar ditt köp enligt villkoren ovan kommer vi att betala tillbaka pengarna vi fått från dig för den box du önskar returnera. Önskar du avsluta din prenumeration gör du detta genom att mejla in en skriftlig uppsägning till oss. 

Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande prenumerationen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. Återbetalningen är gratis. 

 

Integritetspolicy

För Hockeyboxen AB är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd för våra prenumeranter. Du kan när som helst under din prenumeration av boxen motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål, inklusive rätt att komma åt dem, förflytta dem, ändra dem och begära att vi raderar alla dina personuppgifter. Detta ska ske skriftligen till oss. 

När du godkänner våra villkor samtycker du till att dina uppgifter om inköp samt kontaktuppgifter kan användas av Hockeyboxen AB. Detta är en viktigt del för att vi bland annat ska kunna leverera boxen till din adress och för att vi ska kunna kontakta dig om det behövs. Du som prenumerant är skyldig att se till att den angivna leveransadressen är korrekt. 

 

Användarvillkor

För att kunna prenumerera på Hockeyboxen behöver du vara över 18 år (ha målsmans godkännande). Vår hemsida är inte avsedd för, och bör inte användas av, barn under 18 års ålder. Vi samlar inte medvetet personuppgifter om barn under 18 års ålder.

När du beställt en prenumeration av Hockeyboxen bekräftar vi mottagande genom att skicka ett meddelande till den e-postadress du angivit. 

Prenumerationen innefattar att du får leverans av en box till dig och din angivna adress varannan månad. 

Uppsägning av prenumerationen sker skriftligen via mejl till oss. Uppsägningstiden är en månad from. påbörjad prenumeration. 

 

Fraktpolicy

Vi levererar endast boxen inom Sverige tillsvidare, för annan leverans vänligen kontakta oss. 

Samtliga prenumeranter får sin box levererad i slutet av den aktuella boxmånaden. Vi skickar alla våra beställningar med Postnord och tar ej ansvar för eventuella förseningar. 

Om du upptäcker skada på ett paket skall du meddela oss inom 5 arbetsdagar. Skadeanmälan görs till postkontoret eller ansvarig transportör. Är paketet skadat synligt bör detta ej hämtas ut.

Skulle du inte upptäcka skadan förrän du öppnat paketet (och skadan kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering) skall du kontakta ansvarig och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, vänligen kontakta oss.